Over mij

‘Tweemaal in dezelfde rivier stappen is niet mogelijk maar je kunt wel een steen verleggen op aarde’

Vrij naar: Bram Vermeulen

Van jongs af aan gebruik ik mijn creativiteit om vele sfeervolle- en kleurrijke droogbloemencreaties te scheppen. De combinatie van mijn beelddenkvermogen en ruimtelijk inzicht en mijn liefde voor kleur stellen mij in staat sfeervolle decoraties te creëren waarbij ik mij laat inspireren door de natuur, de mode, de diverse culturen en mijn gevoel. De wisselende seizoenen spelen hierin een belangrijke rol wat betreft kleur en vorm.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten deze verschillende sfeervolle boeketten, guirlandes en kransen aan u aan te bieden via mijn website ‘Droogbloemen.nl’. Deze combinatie van creativiteit en nieuwe zakelijkheid is een droom die uitkomt.

Droogbloemen geven uw ruimte een langdurige persoonlijke sfeer. Kleur en geur roepen herinneringen op aan de wisselende seizoenen en aan de dingen die voorbij gaan: alles stroomt, niets blijft!
De kleuren en geuren en de verfijnde vormgeving laten je stilstaan bij de reactie van de natuur die niet ophoudt na de bloei.

In de verwachting u hetzelfde gevoel te kunnen geven met deze verschillende sfeervolle boeketten, guirlandes en kransen houd ik mijn assortiment zo uitgebreid mogelijk en wissel ik zoveel mogelijk mijn aanbod af zodat er voor een ieder wat wils is.


Met vriendelijke groet,

Anouk van Lingen
Eigenaresse van droogbloemen.nl