Kennisbank

Mijn wereld met droogbloemen

Mijn wereld met droogbloemen

Mijn wereld met droogbloemen.

Daar gaat het dan ik ga beginnen met een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Een heel spannend hoofdstuk waarin ik vaak onzekerheden en angst moest parkeren zodat ik mijn eigen webshop zou laten schijnen.Ik ga mijn creativiteit op de vrije loop te laten, wat werkt wel en wat niet.

Het begon allemaal bij de naam Droogbloemen.nl….

Daar ging mijn hoofd tollen tollen tollen met allemaal ideeën: hoe ga ik het aankleden, wat voor assortiment ga ik aanbieden, welke bloemen ga ik gebruiken..enzovoort.Waar en met wie moet ik allemaal rekening mee houden? Bij dat eerste werd ik al snel geremd : Ik kan niet aan ieders smaak voldoen maar zal daarin zeker mijn best doen.

Werken met de droogbloemen.

Als een kunstenaar op het doek  ga ik te werk met de verschillende kleuren droogbloemen.

 Inschrijving KVK dan begint het echt te voelen, officieel ingeschreven als zelfstandig ondernemer .

Ik stapte binnen met een observerende houding, hoe gaat dit in zijn werk…Met een gloed van zekerheid zelfstandigheid ;-) en energie stapte ik eruit en voelden het alsof ik de hele wereld aan kon. De volgende stappen konden genomen worden en tegelijkertijd ook hele leuk stappen want het was tijd om naar een groothandel te gaan!

Nog nooit in mijn hele leven dat ervaren, hierbij gaat er een wereld voor me open en er komen nog meer creatie ideeën door.

Wat een zalig gevoel, ik kan mijn ei er echt in kwijt.

Next chapter

Goed ik ben er nog niet… nu komt de website.  Een website aankleden ja goed oke mm.. totaal nieuw voor me. Nu kan ik nadenken over de inhoudt van mijn eigen site wat voor uitstraling moet het krijgen en hoe ga ik dat compleet maken.

Samen met hulp heeft het even tijd gekost, en kon mijn creativiteit op een andere manier ontwikkelt worden. Een leerzaam hoofdstuk in mijn leven.

Logo

Oh ja leuk een logo, hoe ik ga heten hoeft niet over nagedacht te worden want dat staat al vast door de website naam droogbloemen.nl

Maar hoe ga ik het persoonlijk maken..

Samen met een goede vriendin zijn we tot in het late uur bezig geweest en ook dit was een leuke uitdaging. Mooi hoe je met elkaars smaak tot een eigen logo komt gekozen uit wel tientallen verschillende.  Al snel gaat het  van hak op de tak en heb een terugkomend probleem van onoverzichtelijkheid in mijn hoofd.

Het gaat al snel van heel veel losse briefjes naar een schrift verdeelt in categorieën. Weer wat geleerd wat het beste werkt voor mij als zelfstandig ondernemer.

Ja het is zover! Eindelijk mag ik mijn ideeën realiseren met de bloemen die binnen zijn gekomen. 

Ooh wat heerlijk …….Ik mag beginnen!

De passie van mij creëren voor jullie.