Kennisbank

Mijn wereld met droogbloemen

Mijn wereld met droogbloemen

Mijn wereld met droogbloemen.

 

Aaah daar gaat het dan beginnen een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

Een heel spannend hoofdstuk waarin ik vaak onzekerheden en angst moest parkeren om mijn eigen webshop te laten schijnen.

Doormiddel van mijn creativiteit op de vrije loop te laten gaan en maken maar, wat werkt wel en wat niet.

Het begon allemaal bij de naam Droogbloemen.nl….

Daar ging mijn hoofd tollen tollen tollen met allemaal ideeën , hoe ga ik het aankleden wat voor assortiment ga ik aanbieden, welke bloemen ga ik gebruiken..

Waar en met wie moet ik allemaal rekening mee houden, en bij dat eerste werd ik al snel geremd : Ik kan niet overal rekening mee houden.

Werken met  de droogbloemen.

Mijn eigen creativiteit laten gaan als een kunstenaar op het doek inplaats van het doek is het bij mij met de droogbloemen.

 

Inschrijving KVK dan begint het echt te voelen, officieel ingeschreven als zelfstandig ondernemer .

Ik stapte binnen met een observerende houding , hoe gaat dit in zijn werk…

Met een gloed van zekerheid zelfstandigheid ;-) en energie stapte ik eruit en voelden het alsof ik de hele wereld aan kon.

De volgende stappen konden genomen worden en tegelijkertijd ook hele leuk stappen want het was tijd om naar een groothandel te gaan!

Nog nooit in mijn hele leven dat ervaren, hierbij gaat er een wereld voor me open en gaan er nog meer creatie ideeën door mijn brein heen.

Wat een zalig gevoel, ik kan mijn ei er echt in kwijt.

Next chapter

Goed ik ben er nog niet… nu komt de website.

UUh website ja goed oke mm.. totaal nieuw, tuurlijk online spullen kopen dat weet ik wel. Nu kan ik nadenken over de inhoudt van mijn eigen site wat voor uitstraling moet hij krijgen en hoe ga ik dat compleet maken.

Samen met hulp heeft het even tijd gekost en mag je creativiteit op een andere manier ontwikkelt worden.

Een leerzaam hoofdstuk in mijn leven.

Logo

Oh ja leuk een logo, hoe ik ga heten hoeft niet over nagedacht te worden want dat staat al vast door de website naam droogbloemen.nl

Maar hoe ga ik het persoonlijk maken..

Samen met een goede vriendin zijn we tot in het late uur bezig geweest en ook dit was een leuke uitdaging, de kijk van een ander of dichtbij mezelf blijven.

Mooi hoe je met elkaars smaak tot een eigen logo komt gekozen uit wel tientallen verschillende , haar tips en smaak samen met die van mij komen samen tot het logo die er nu is.

Nu het logo er is ga ik al automatische nadenken over welke kleur ik de website zou geven, wat staat mooi en welke plaatjes ik zou ik erin willen verwerken.

Wat voor sfeer wil ik dat de site uitstraalt het gaat wel van hak op de tak en heb een terugkomend probleem van onoverzichtelijkheid in mijn hoofd.

 

Het gaat al snel van weet ik veel hoeveel briefjes naar een schrift verdeelt in categorieën.

Weer wat geleerd met wat het beste werkt voor mij mbt zelfstandig ondernemer zijn.

Jaaa het is zover  eindelijk ik mag mijn ideeën realiseren want de bloemen zijn allemaal binnen…

Ooh wat heerlijk …….Ik mag beginnen!

De passie van mij creëren voor jullie.

 

Lees meer